Home | Over mij | Contact

Etos oogpotloodjes voor Koningsdag

maandag 14 april 2014

De oranje festiviteiten komen er weer aan, met binnenkort de allereerste Koningsdag op 26 april! Daarna is het feestelijke niet voorbij, want Bevrijdingsdag en onze nationale voetbalhelden toejuichen tijdens het WK mogen we natuurlijk ook niet vergeten. Etos heeft een uitgebreid make-up assortiment om deze festiviteiten hip te kunnen vieren, waaronder deze potloodjes. 
Voor het creëren van de oranjelook mogen de kleuren in blauw, wit, rood en oranje natuurlijk niet ontbreken. De potloodjes hebben een schattig klein formaat, maar je kan ze zeker meerdere keren gebruiken. 


De ogen kan je er ware eyecatchers mee maken door het als standaard oogpotlood of eyeliner te gebruiken. Je gezicht er mee schminken is ook een leuk idee, zeker omdat je niet hard hoeft te drukken voordat er kleur afkomt en je dus geen geïrriteerde huid krijgt. 

De oogpotloodjes zijn alles behalve hard en slecht dekkend, want ze geven gelijk veel kleur af en zijn fijn creamy waardoor je in no time de Nederlandse kleuren op je gezicht kan hebben. Voor de swatch heb ik de Nederlandse vlag getekend, zodat je kan zien hoeveel kleur ervan af komt. Zelf wit is heel goed gepigmenteerd. 

De textuur is niet zoals dat van standaard oogpotloden, maar voelt wat stroever aan. Het blijft een tijdje goed zitten en de kleuren blijven mooi intens. 
Naast de oogpotloodjes heeft Etos nog meer producten speciaal voor Koningsdag!  Met de rood, wit, blauw en oranje Etos nagellak (€2.49 per stuk) en nailart (€2.49) maak jij jouw nagels helemaal passend bij deze oranje-activiteiten. De body tattoo stickers (€2.99) en oranje diamond shine gloss (€3.99) maken jouw oranje look helemaal af. 

De oogpotloodjes kosten € 3,99 per setje van 4 stuks en zijn samen met de andere oranje make-up producten te koop vanaf vandaag, 14 april. 

Ga jij Koningsdag vieren?

Lots of love,
Sofie