Home | Over mij | Contact

Lush heeft lentekriebels!

woensdag 26 februari 2014

Waarschijnlijk rook je het al: de lente hangt in de lucht! En dat betekent heel veel nieuwe verse bath ballistics, bubble bars en zepen, dierproefvrije lente producten van Lush.  Dit jaar komen er naast de terugkerende klassiekers ook weer heerlijke nieuwe producten die te maken hebben met de lente, Pasen en (het duurt nog even, maar toch) moederdag. Het zijn een stuk of 25 producten, om mee te beginnen laat ik jullie de eerste vrijgegeven 10 zien!


Carrot zeep Een spectaculaire zeep in wortelvorm waarbij in elk stuk een konijn is verstopt. Het oranje stuk van de zeep is gemaakt van hydraterende wortelolie en het witte diertje dat je binnenin ziet, is gemaakt van cacaoboter om je huid te verzachten en voeden. De geur is verrassend genoeg helemaal niet wortelachtig, maar wel fruitig vanwege de oliën van citroen, bocco en bergamot. Is vegan en kost € 5,95 per 100 gram.


Hello Sunshine Deze greenspun furoshiki bevat twee heerlijke producten en is zelf ook een cadeautje! Je kunt deze sjaal op verschillende manieren hergebruiken. Met de Charity Pot die in het cadeau zit maak je niet alleen jezelf of een ander blij, maar ook een van de kleine goede doelen die hiermee wordt gesteund! The Brightside Bubble Bar zorgt voor een zalig opwekkend schuimbad. Inhoud: Brightside bubble bar, Charity Pot bodylotion (45g). Is vegan en kost € 17,95.
Tulip from Amsterdam De tulp is een van Nederlands meest bekende symbolen en niet voor niets. Deze leukerd brengt je het ultieme lentegevoel! Misschien krijg je er zelfs wel wat lentekriebels van; dat komt dan waarschijnlijk door de vleug Sex Bomb dat je ruikt bij deze fijne bubble bar. Is verkrijgbaar voor € 8,95 en is vegan.


Hello Sweetie Weg met die doos met bonbons - kom maar op met deze verantwoorde snoeperijen! Een mooie mix van zoete en fruitige geuren om jezelf of ander blij mee te maken. Inhoud: Rock Star zeep, Sweetie Pie shower jelly. Is vegan en verkrijgbaar voor € 14,95.
Golden Egg bath melt ballistic Kakelvers is ‘ie, dit heerlijke ei, en heel geschikt voor party animals. Een ballistic vol zachte biologische fair trade cacaoboter uit de Columbiaanse Peace Village en olijfolie die afkomstig is uit een nieuw permacultuurproject in Palestina.  Terwijl de buitenste laag oplost, vindt de ballistic speels haar weg door je bad. Golden Egg is gehuld in een feestelijk laagje plasticvrije glitter en ruikt naar de bestseller Honey I Washed the Kids. Verkrijgbaar voor € 5,95 en is vegan.
Mum Neem tijd voor jezelf en geniet van het leven! Dit pakket doet alles wat zij kan om je dit gevoel te geven. Ontspannen gaat vanzelf met deze heerlijke badproducten, de zachte bodylotion en rijke moisturiser. Voor quality time in de badkamer. Inhoud: Secret Garden bath ballistic, Inhale Exhale bath ballistic, Mum’s reusable bubble bar wand, Rose bubble bar, Dream Cream hand en body lotion (100g), Gorgeous moisturiser (trial size). Is vegetarisch en te koop voor € 48,95.
Mum’s Goodies De producten in dit cadeau zijn stuk voor stuk complimenten voor de ontvanger: want wie wil er nu geen Rock Star zijn, een heleboel bloemen krijgen en beloond worden met goud? Waar je deze heerlijke cadeaus in verpakt lijkt niet eens belangrijk omdat ze van zichzelf al zo lekker zijn. Maar toch, deze cone geeft het wel wat extra’s. Inhoud: Rock Star zeep (stervorm), Secret Garden bath ballistic, Wonder Woohoo bubble bar. Verkrijgbaar voor € 22,95 en is vegan.
Rose bubble bar Deze prachtige bubble bar transformeert het bad in een rozenveld vol bubbels. De rozenbottelolie en cacaoboter verzachten de huid terwijl de rozen en citroen een heerlijke geur verspreiden. Een zoete oppepper! De rozen zijn afkomstig uit Senir, Turkije, waar ze met de hand worden geplukt door de lokale bevolking. Dankzij dit draagt Lush een bijdrage aan het onderwijs in deze regio in Turkije, want van iedere kilo Roos Absolue gaat 25 euro naar een onderwijsproject voor jonge kinderen. Kost € 4,95 en is vegan.
Strawberries and Cream Een gift om je vingers bij af te likken. Bevat twee producten: een rijke bodylotion met banaan, cacaoboter en vanille en een massagebar die rijkelijk gevuld is met gecrushte aardbeien en verzorgende boters. Inhoud: Sympathy for the Skin bodylotion (100g), Strawberry Feels Forever massagebar. Verkrijgbaar voor € 24,95 en is vegan.
Thank You furoshiki Geen leukere manier om je dankbaarheid te tonen dan met deze chique furoshiki. Daarbij doe je ook nog eens iets waar het milieu gelukkiger van wordt, want de flesjes die in deze furoshiki verwerkt zijn krijgen zo een prachtig tweede leven!
Greenspun is gemaakt van gerecycelde PET flessen. Te koop voor € 4,95.


Alle producten zijn vanaf 21 februari online verkrijgbaar in de webshop van Lush en vanaf 24 februari in Nederland en België. 

Waar krijg jij goede lentekriebels van?

Lots of love,
Sofie