Home | Over mij | Contact

Handige Kruidvat gezichtsverzorging voor party lovers

maandag 30 december 2013

Kerstborrels, een New Year's Eve feest en niet te vergeten de nieuwjaars party's...  In deze tijd van het jaar zijn er altijd veel feestjes. Lange avonden en korte nachten. Tijdens de decemberdagen krijgt je huid veel te verduren. Goede verzorging is dan ook een must. Kruidvat helpt je om te blijven stralen met handige en verzorgende gezichtsproducten. Zo kom jij fris en fruitig de feestdagen door!


Extra soft reinigingsdoekjes 

Extra Soft reinigingsdoekjes bevat amandel- en druivenpitolie en zijn geschikt voor de normale en gevoelige huid. De doekjes hebben een speciaal reliëf waardoor het make-up, zelfs waterproof, grondig verwijdert. De druivenpitolie, vitamine E en amandelolie houden de vochtbalans van de huid op peil, beschermen haar tegen vrije radicalen en zorgt dat de huid erna zacht en soepel aanvoelt. 

Deze doekjes zijn zo fijn! Mijn make-up is binnen no time verwijdert. De doekjes zijn niet te vochtig, maar ook niet te droog. De geur is subtiel en fris. Nog een pluspunt: de verpakking met een hersluitbaar dekseltje is heel handig tegen uitdroging. Kost € 1,89 voor een verpakking van 25 stuks. 

Solait Zelfbruinende Tissues 

Geef je bleke winterhuidje een sunkissed look met de Solait Zelfbruinende Tissues. Gedurende 3 dagen geeft het je huid een bruine teint. Het bevat vitamine E dat verzacht en het verouderingsproces tegen helpt te gaan. Het is geschikt voor gezicht, hals, decolleté, armen en benen. 

Ik heb deze foto twee uur na insmeren met de doekjes genomen. Zie je ook het verschil tussen de ene en andere helft van mijn arm? (Ja, ik loop nu dus fashionable rond met twee verschillend gekleurde polsen). Het geeft de huid een mooie, natuurlijke teint. Verkrijgbaar voor € 0,79 per twee doekjes. 

Skin Booster

De huid kan meestal na al die feestjes wel een verfrissende oppepper gebruiken. De Skin Booster is dan een handig product wat het op een intensieve wijze hydrateert en zorgt voor een frisse en stralende huid. Er zitten natuurlijke mineralen toegevoegd zoals zink, magnesium en koper in. Pro vitamine B5 ondersteunt het herstelproces van de huid en verlicht huidirritatie. 

De Skinbooster zit in een ampul. Druppel de inhoud gelijkmatig over gezicht, hals en decolleté, laat de vloeistof intrekken en het resultaat is een gezondere huid die veel zachter aanvoelt. Kost per stuk € 0,99. 

Verzorg jij je huid extra in een tijd dat je veel feest?

Lots of love,
Sofie