Home | Over mij | Contact

Gosh herfst en winter 2013

zondag 25 augustus 2013

Gosh heeft weer prachtige nieuwe producten in het assortiment voor deze herfst en winter. Nieuwe nagellakken, CC Cream en oogschaduws, blushes, eyeliner en mascara's die goed aansluiten bij deze twee seizoenen. 
De kit is verkrijgbaar in de kleuren Light (01) en Medium (02) en kost € 12,49. 

De BB Skin Perfecting Kit geeft je de mogelijkheid om te werken als een echte make-up artist. De lichtere kleur is bedoeld voor onder de ogen en de donkerdere kleur voor imperfecties. Breng de highlighter aan op je jukbeenderen, sleutelbeen en onder je wenkbrauwen. Hiermee creëer je dekking, een liftend effect en highlight je de punten in je gezicht die je wilt accentueren. 


Verkrijgbaar in Sand (03), Natural (04), Honey (05) en Golden (06) voor € 12,99. 

De CC Cream is het laatste geheime wapen van GOSH! Net als de BB Cream, biedt de CC Cream veel resultaat in één gemakkelijke stap. Het geeft een lichte dekking, is hydraterend en heeft een SPF 10 bescherming. Het verlicht en egaliseert de huidskleur door de licht refelcterende pigmenten die de imperfecties vervagen. 

Verkrijgbaar in de kleuren Melon (42) en Flower Power (43) voor € 8,79 per stuk. 

Deze twee nieuwe blushes hebben een lichte en soepele textuur op basis van een unieke mix van micro-fijne poederdeeltjes. GOSH Natural Blush bevat veel pigment, waardoor het aanbrengen eenvoudig is. 

Darling Lashes - Extreme Volume Mascara{15}Darling_Lashes{N}{E}10,99.jpg en Waterproof Volume Mascara € 10,99 

Vergroot je ogen met de Darling Lashes Mascara. Het gedraaide borsteltje is zo ontworpen om de wimpers een extreme boost te geven, door volume toe te voegen aan iedere individuele wimper. Dankzij de ruimtes tussen de borstel haartjes worden de wimpers gesepareerd en zelfs verlengd. 

Houdt de ogen close-up in weer en wind. Het super handige rubber borsteltje geeft dramatisch volyme, lengte en separatie zonder klontjes. De waterproof formule verzekert je van een compleet vlekvrije look ongeacht het weer. 
Matt Duo Eye Shadow Blue Jeans (007) is te koop voor € 9,49 en Quattro Eye Shadow Tempting Purple (57) voor € 10,99. 

De Matt Duo Eye Shadow bestaat uit een uniek kleurenduo met extreme kleurpigmentatie. De Matt Duo Eye Shadow is gemakkelijk aan te brengen en blend goed. Met deze kleur is het mogelijk om zowel een natuurlijke look als een intense uitgaanslook te creëren. 

Mix & match met de kleuren van de GOSH Quattro Eye Shadow. De oogschaduw heeft een hoge kleurintensiteit en is een fluweelzacht poeder van hoge kwaliteit. De kleuren kunnen tegelijk worden aangebracht waarbij de kleuren makkelijk te blenden zijn. 

Verkrijgbaar in de kleuren: Rebellious Brown (17), I Sea You (18), Temptation (19), Fashionista (20) en Renaissance Gold (21) voor € 7,79

De Velvet Touch Eye Liner is zacht, gemakkelijk aan te brengen en geeft extreem goede dekking. De gladde en zachte textuur zorgt ervoor dat de eye liner gemakkelijk is aan te brengen.  De Velvet Touch Eye Liner is waterproof.
Verkrijgbaar in de kleuren: Mysterious Mauve (625), Kind of Pink (626), Denim Delight (627), Frosted Silver (01), Frosted Gold (02) en Frosted Purple (03) voor Prijs: €7,29

Ook zitten er vijf mooie nieuwe nagellakken in het assortiment. De lakken hebben een vaste textuur en zijn makkelijk aan te brengen. Goed dekkend, sterk en met een prachtige glanzende en langhoudende finish. 


Niet alles spreekt mij aan, maar ik ben vooral heel benieuwd naar de BB Skin Perfecting Kit en de CC Cream. Ook kan ik een tijdje blijven turen naar de nagellakken, die hele mooie najaarstinten hebben en ik ben erg benieuwd naar de dekking van de glitter lakken. De oogschaduwpalettes vind ik qua kleur wat saai en tegenvallen. Al met al vind ik dat GOSH deze herfst en winter met mooie producten op de markt komt. Vanaf week 32 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. 

Welk nieuw product spreekt jou het meeste aan? 

Lots of love,
Sofie