Home | Over mij | Contact

Armbandjes van One of Eve + winactie!

vrijdag 23 augustus 2013

Ken je One of Eve al? In deze webshop worden erg mooie armbanden, kettingen, horloges,  enkelbandjes en accessoires verkocht. Niet zomaar sieraden, want ze zijn allemaal handgemaakt. In dit artikel laat ik twee erg mooie setjes armbanden zien die je zelf ook kan winnen! Benieuwd geworden? Kijk dan verder. 


One of Eve is een webshop die gerund wordt door Eva-Lotta. Alle items in de webshop zijn te koop voor een mooi prijsje. De prijzen liggen wel wat hoger dan de standaard webshops, maar daarvoor heb je wel originele en mooie items die je niet snel tegenkomt. 

De sieraden zien er chique en mooi afgewerkt uit.  De armbandjes zijn allemaal 17 cm, en dit is precies een goede maat voor standaard polsen. In de webshop zijn ze ook in 16 cm en 18 cm te koop, op aanvraag ook in 19 cm. Alle bestellingen worden vrolijk verpakt en bij besteding van €9,95 of meer worden ze zelfs gratis verzonden. Dat is pas service! 


Het eerste setje is romantisch en lief met roze, wit en goudkleur. Het eerste armbandje is van leer met een lief hartjes-bedel eraan, het tweede armbandje is van waxkoord met kleine roze kubus kraaltjes in het midden en het laatste armbandje is van nikkelvrij metaal met een mooie glaskraal. 


Het tweede setje is perfect voor dit najaar. Het eerste armbandje is van imitatieleer suèdekoord met daaraan een precosia steen 'sun' in een rosé gouden kleur. Het tweede armbandje is van waxkoord met Golden Shadow shiny Polaris cabochon in een rosé kleur. Het derde armbandje is van dun waxkoord met een opengewerkte klaver van schelp in het midden. 

Wat moet je doen om een setje van drie armbanden t.w.v € 24,95 te winnen? 

- Like de Facebookpagina van One of Eve 
- Volg Beauty Sparkles via Bloglovin' 
- Volg One of Eve op Twitter (+1)
- Like dit bericht op Bloglovin' (+1)

Belangrijk: vermeld in de reactie hoe je meedoet en welk setje je het meest aanspreekt. 


Met meerdere opties meedoen betekent meer winkans. 

De winactie start op: 23 augustus en eindigt op 30 augustus.  

Veel succes! 

Lots of love,
Sofie