Home | Over mij | Contact

Tip! Voordelig shoppen met Mijnkortingscode.nl

dinsdag 14 mei 2013

Tegenwoordig winkelt iedereen weleens online. Of je nu kleding of elektronica zoekt, niets is meer te gek en alles is online verkrijgbaar. Toch blijft het vervelend dat je vaak lang aan het zoeken bent naar een goede aanbieding. Dit hoeft nu gelukkig niet meer! Op de website Mijnkortingscode.nl staan alle acties en aanbiedingen die je moet weten op een rijtje. Op deze handige site staan alle acties, aanbiedingen en kortingscodes van webshops. Meer dan 2500 webwinkels met meer dan 10.000 kortingen, dus er zit vast wel een webwinkel bij waar jij vaak bij shopt! Er staan ongelofelijk veel merken op de site, zoals Asos, Forever21, Only, Dr. van der Hoog, ELF, Glossybox...  
De website is heel fijn in gebruik. Zo kan je bij het bovenste menu zoeken op populaire kortingen, nieuwe aanbiedingen, categorie, winkels en zelfs op kosteloze items! Het gebruik van Mijnkortingscode.nl is helemaal gratis en zelfs aanmelden is niet nodig. 


Mijn favoriete kortingen:


10 euro FashionMania kortingscode

LightInTheBox coupon code t.w.v. 10 euro
Korting bij La Place
H&M kortingscode van 5 euro
10 euro Zalando kortingscode

Het is slim om regelmatig een bezoek te brengen aan Mijnkortingscode.nl, want er komen iedere dag veel nieuwe acties bij. Veel shopkorting toegewenst! Heb jij al eens met korting geshopt met Mijnkortingscode.nl?

Lots of love,
Sofie