Home | Over mij | Contact

Stralend op het strand met Esprit

zondag 5 mei 2013

Jammer genoeg is het kwik nog niet ver genoeg gestegen dat we lekker bruin kunnen worden op het strand. Maar gelukkig zal het niet meer lang duren voordat we voorzichtig onze bikini's weer tevoorschijn kunnen halen. Esprit verkoopt erg leuke badmode en hippe accessoires voor op het strand en in het water.

Van kleurrijke bikini's tot badpakken met rustigere kleurtonen. Voor ieder wat wils! Hierboven staan mijn persoonlijke favorieten uit de Esprit webshop. De eerste bikini is rustig en perfect bij een look met kleurrijke accessoires. De polkadot bikini heeft een toffe '60's uitstraling, die weer helemaal in is. Met de gebloemde bikini waan je je op een tropisch eiland. De laatste badpak heeft een zebra print is lekker classy. 


Op de webshop van Esprit staan veel verschillende zonnebrillen voor elke gelegenheid. Ga je voor een vrouwelijk model met roze of voor een sportiever model? Bij elke soort zonnebril staat precies aangegeven voor welk soort gezichtsvorm het geschikt is. Super handig!


Rond het middaguur, wanneer de zon fel schijnt, is het verstandig om je daartegen te beschermen. Esprit heeft daar ook  rekening mee gehouden. Met stroohoeden en pareo's die weer hot zijn komt dat helemaal goed. Deze kan je in de canvastas opbergen en snel tevoorschijn halen. 
   
Heb jij al een bikini voor deze zomer in huis? 

Lots of love,
Sofie

                                                                                                                                       Samenwerking