Home | Over mij | Contact

Moederdag cadeautips onder de 20 euro

woensdag 8 mei 2013

Komende zondag is het moederdag: dé dag om je moeder eens extra te laten weten hoeveel je van haar houdt. In deze post heb ik voor jullie een selectie gemaakt met leuke en betaalbare cadeaus, van beauty tot lifestyle. 


1. Burberry Brit is een opvallend geurtje met een vleugje limoen, ijzige peer en groene amandelen. De geurset bevat een Eau de Toilette van 30 ml en gratis bodylotion van 50 ml.€19,95. 2. Deze set van The Body Shop bevat mini douche gels met kokosnoot, mango, aardbei, moringa en shea boter. €8,40. 3. Stel zelf een moederdagdoosje samen met een aantal mini's van Dove en schrijf een persoonlijke boodschap op de beschrijfbare stickers van Dove. 4. Rode cadeauset voor een moeder die van aardbeien houdt. Met shower gel, body puree, lip balm, zeephart en twee bath tones. €12,50. 


Sabon heeft twee heerlijke pakketen voor moederdag samengesteld. Het linker pakket bevat Shower Oil Delicate Jasmine (60ml), Hand Cream Delicate Jasmine (30ml) en Foot Cream (30ml). Het rechter pakket heeft Body Lotion PLV (50ml), Hand Cream PLV (30ml) en Foot Cream (30ml). Allebei prachtig verpakt in een giftbox. Een pakket kost €14,95. 1.  Deze box is perfect voor een sushi loving mom die graag haar eigen sushi wil leren maken. De box bevat een receptenboek, rolmatje en twee sojasaus bakjes met bijbehorende stokjes. € 19,95. 2.  Met de birdhouse keyring raken jij en je mams nooit meer de sleutels kwijt. Als je ooit in nood bent kunnen de vogeltjes ook fluiten net als een echte mus. €9,95. 3. Dit leuke wissellijstje voor de iPhone is helemaal hip. €18,00. 4. Thee drinken wordt nog leuker met deze yellow submarine. €15,00. 


1. A Cup of Sunshine theeset van Blond Amsterdam met groene thee met een vleugje citroen, mok en schoteltje. €19,95. 2. Zilverbestek wandklok, een echte eyecatcher in huis! €19,95. 3.  Een USB stick in stijl! Deze lipstick heeft 2GB opslag. €19,95.  4. Van deze oranje suikerpot wordt iedere moeder vrolijk. €10,95.  5. Een lekkere verwenset met acht Dr. Van Der Hoog maskertjes. €11,95. 

Met welk cadeau ga jij je moeder verassen?

Lots of love,
Sofie