Home | Over mij | Contact

Fashionable accessoires voor deze zomer

vrijdag 24 mei 2013

Accessoires maken je outfit vaak compleet. Hoe mooi je jurk ook is, als je die zonder een mooie ketting of leuke armband draagt, dan mist er toch iets. Inmiddels zijn sieraden onmisbaar in de fashion wereld en is er zelfs een accessoires mode. Hier een klein overzicht van de trends voor aankomende zomer.
Lekker retro


De sixties are back! Dat zien we zowel bij de kledingtrends als bij de accessoires. De nette korte jurkjes zijn hip en deze zomer zullen we veel gestreepte korte topjes zien. Daar hoort natuurlijk een mooie zonnebril bij. Deze zomer zijn de ronde zonnebrillen helemaal hot. Doe je haar in een strakke staart of knot en draag hier een grote ronde witte of zwarte zonnebril bij. 


Goed geschakeld


Schakelkettingen waren lang alleen voor mannen. Vaak in het goud of zilver. Deze trend heeft zich omgevormd tot hele vrouwelijk accessoires. De schakels voor vrouwen zijn opvallend groot en voornamelijk goudkleurig. Soms zijn er zelfs diamanten op bevestigd. Het is een gewaagde trend, maar met een schakelketting of armband bij een mooi jurkje, kan het heel stijlvol staan.   Accessoires voor je slippers


Slippers zijn dé mode deze zomer. Je kunt ze lekker simpel houden, maar de trend wordt om ze zo persoonlijk mogelijk te pimpen. Koop kraaltjes of wind een mooi lint om je teenslippers heen. Voor ideeën kun je op Pinterest terecht. Als je zoekt op ‘DIY flip flops’ krijg je ontzettend veel ideeën om je Birckenstocks op te fleuren.  

In samenwerking met Zalando.nl

Wat is jouw favoriete zomer accessoire?

Lots of love,
Sofie