Home | Over mij | Contact

Therme Shower Gel kwartet

maandag 31 december 2012

Ik ben gek op natuurlijke beauty producten zoals die van Therme. Het merk is betaalbaar en de producten zijn makkelijk verkrijgbaar. Toen ik dit setje douchegels in de winkel zag liggen was ik erg benieuwd. Een erg fijn setje als je af wil wisselen in geuren of als je nog niet precies weet welke douchegel je fijn vind. 




De verpakkingen van het Therme Shower Gel kwartet zijn niet fullsize (200 ml), maar hebben een inhoud van 50 ml. Bij mij zijn ze na een paar weken nog niet op, dus hier doe je makkelijk een paar douchebeurten mee. De verpakking is gewoon lekker basic, net zoals de fullsize verpakkingen van Therme. De Skincare producten van Therme zijn allemaal PH Neutraal en zeepvrij. 

Hammam Shower Gel


De Hammam Shower Gel is gebaseerd op de eeuwenoude Hammam badcultuur met ceder en olijfolie. De douchegel heeft een groenige, doorschijnende kleur.  Door de ingrediënten zou de douchegel naar olijf moeten ruiken, maar jammer genoeg ruik ik vooral een overheersende citroen geur. Ik vind deze geur iets aan de sterke kant, ik moet gelijk denken aan het schuurmiddel wat je gebruikt om de badkamer schoon te maken. Tijdens het douchen is de geur erg sterk, maar na het douchen blijft de geur nog maar zo'n tien minuten hangen. Deze douchegel kan je ook met een scrub handschoen gebruiken. Therme zegt over ceder dat het al eeuwenlang wordt gebruikt ter versterking van het zelfvertrouwen, dus dat is mooi meegenomen ;)

Ayurveda Shower Gel


Deze douchegel is gebaseerd op Ayurveda, dit is een hindoeïstische gezondheidsleer. Het bevat sinaasappel, sandelhout en patchouli en heeft hierdoor een kruidige geur. Voor degenen waarbij deze geuren niet bekend zijn: sandelhout heeft een houtachtige geur en patchouli heeft een zoete, kruidige geur. Dit klinkt vrij apart, maar de geur is erg fijn omdat de sinaasappel niet overheersend is. Deze douchegel vind ik heerlijk ruiken en is erg fijn in gebruik. 

African Spa Shower Gel


De African Spa Shower Gel beschermt en verzorgt de droge huid dankzij de natuurlijke anti- oxidanten en vitamines van de Sheabutter, baobab en mango. ik merk nauwelijks iets van de mango, waar ik overigens erg blij mee ben. Mijn huid wordt er tijdens het douchen heerlijk zacht van. De geur heeft wel iets weg van de geur van Zwitsal, maar dan minder sterk. De substantie is vrij dik.  De shower gel schuimt redelijk goed, dus veel ervan gebruiken is niet nodig. De douchegel is daarnaast goed voedend, ik merk direct dat mijn huid minder droog is na gebruik. 

Zen White Lotus 


Deze douchegel heeft een subtiele witte Lotus geur. De geur is niet heel verassend, het is te vergelijken met de standaard geur die handzeep heeft. Op mijn huid is de gel wit, maar onder de douche lijkt het meer lichtgeel te zijn. De Zen White Lotus douchegel vind ik de fijnste douchegel voor mijn droge huid, jammer dat de geur wat tegenvalt. 

Ik vind de douchegels stuk voor stuk fijne producten. De doorzichtige gels hebben een sterkere geur, en doen minder met mijn huid. Mijn huid wordt er wel zacht van, maar geeft niet dat extra beetje wat de ondoorzichtige douchegels wél hebben. De ondoorzichtige douchegels hebben alleen een minder sterke geur. Het is maar wat je het fijnst vind. De prijs is mooi betaalbaar als je benieuwd bent welke soort douchegel van Therme je het meest bevalt. 

Therme Skincare Shower Gel Kwartet, 50 ml. € 6,95. 
Verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen. 

Lots of love, 
Sofie


12 opmerkingen

  1. Ik vind vooral de bloemige geuren van Therme altijd heel lekker! En die droge olie van Hammam is ook goddelijk! Leuke blog heb je trouwens, ik volg je vanaf nu op bloglovin', volg je mij ook?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze klinken Goed! Vd zomer had ik die laatste, die vond ik erg fijn.xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben ook altijd wel positief over dit merk.

    Liefs, Elbrich
    xfashionmeep.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het lijkt mij ook fijn! Handig zo'n set, nu kom je nooit tekort aan douchegel.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er mooi uit, klinkt super! En niet een sheel duur:)
    Gelukkig nieuwjaar alvast!!!
    Liefs,x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ziet er erg leuk uit :-). Grappige verpakking!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw, wat een leuke blog heb je! Ik heb je meteen even gevolgd en zou het natuurlijk ontzettend leuk vinden als je ook een kijkje op mijn blog nam! ♥ Happy New Year! :)

    Liefs,
    Adriënne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ze lijken mij erg fijn!!
    Jij ook een fijne jaarwisseling!!!
    liefs Gea,
    www.glamview.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik heb zelf een fullsize, zoals je het zelf zo mooi noemt, van de geur lavendel. Sindsdien ben ik helemaal weg van Therme, de geur is fantastisch en de beloftes die ze maken ["rustgevend" en "voedend"] kloppen ook nog eens! Ik denk dat ik dit setje ook maar eens moet proberen, altijd fijn! X

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw, wat een gaaf setje! Volgens mij is dat ook amazing om het cadeau te doen. :) Zelf vind ik vooral de lavendelgeur het lekkerst!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik ben ook echt dol op producten van Therme!
    Deze douchegels heb ik nog niet geprobeerd.. zal het zeker nog doen!

    Liefs
    www.myglamtown.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!