Home | Over mij | Contact

H&M bestelling

woensdag 19 december 2012

De grote sale is weer begonnen op de H&M webshop en in de winkels! Al had ik me zo voor gehouden even niets op H&M te bestellen: ik heb het toch weer gedaan. Maar ja, zulke mooie items voor een goedkoop prijsje kan je toch niet aan je neus voorbij laten gaan? benieuwd naar mijn bestelling? Kijk dan snel verder. 







1 & 2 zijn allebei dezelfde modellen. Ik was nog op zoek naar een basic t-shirt met een losser model. De zalmroze top kostte €5 en de zwarte top €7,46 (wat een raar getal haha). 3. De zwarte top met het geborduurde werkje aan de achterkant heeft me €6,95 gekost. 4. Dit t-shirt met hart heb ik eigenlijk in een opwelling in mijn winkelmandje gegooid, ik weet namelijk niet goed of ik het wel goed vind passen bij mijn kledingstijl. Deze top kostte €7. 


Dan de meer kleurrijke items. 1. Rode kleding is niet veel te vinden in mijn kledingkast. Toch vind ik dit rode t-shirt met kant erg schattig. Hij kostte maar €5. 2. Sinds kort vind ik blazers weer helemaal leuk, ik heb er al een aantal, maar een leuke groene blazer nog niet. De blazer kostte €10. 3. Toen ik deze top zag was ik gelijk verkocht. Ik ben helemaal verliefd op de ombre kleuren. Hij heeft me €10 gekost.


Ik zocht een zilver kerstjurkje met een niet te strak model en pailletten. Et voilà: gevonden! Het jurkje kostte €11,25. 


1. Deze warme boots kon ik toch echt niet laten liggen voor €10. Erg schattig met de sliertjes en de veertjes.  2.  Deze ring is misschien een beetje overdone, maar met een basic outfit springt 'ie er lekker uit. De ring kostte €3.  3. De roze kleur van de muts vind ik erg leuk, en hij kostte maar €3. 4. Deze ring is gewoon een pareltje, en dat voor €3. 5. Deze armband kostte €2 en erg leuk bij een wat drukkere outfit. 6. Deze oorbellen zijn groot en goud. Een combinatie die je niet snel bij mij zal zien. De oorbellen kostten €2. 7. Ik was al heel lang naar een poederroze hoofdband op zoek, en natuurlijk vind ik die weer bij H&M. De hoofdband kost €3. 


Ik krijg de bestelling deze week binnen. In het weekend komt er een unboxing filmpje online waar ik de items beter laat zien. 

Hebben jullie al gebruik gemaakt van de Sale op de H&M webshop?

Lots of love,
Sofie

12 opmerkingen

  1. Wat een superleuke spulletjes allemaal!
    Ik vind vooral dat topje met dat gehaakte aan de achterkant mooi..

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. waauuw heel erg leuk! Vooral dat jurkje
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke aankoopjes, vooral de haltertop van de eerste foto.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow wat een grote bestelling haha!
    Ik vind dat ombre topje echt leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik hoorde al dat er heel veel sale was! Die top met dat hart en het roze ombre hemdje zijn zoo leuk! Ik moet geld sparen, maar anders was ik ook losgegaan haha xliefs

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke dingen heb je besteld! Dat jurkje is erg mooi en ook een mooie prijs!
    Ik ben je gaan volgen. :)
    Liefs x

    fashionwasmysecondlove.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Echt super leuke dingen! Vind vooral de laarsjes, het jurkje en het ombre topje leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!