Home | Over mij | Contact

Etos Baked Bronzer LE

vrijdag 14 december 2012

Speciaal voor de feestdagen heeft Etos een uitgebreid assortiment met betaalbare Limited Edition make-up waaronder glitter eyeliner, nailart kit, sparkling oogpotlood en ook de Baked Bronzer. Toen ik de Baked Bronzer in de Etos zag liggen was ik toch heel nieuwsgierig! Klik op 'Meer lezen' om te weten te komen wat ik van de bronzer vind.


De bronzer heeft een mooie bruine kleur met een beetje roze en shimmer.  De roze gloed komt doordat de bronzer ook een blush element heeft. Zoals de naam al zegt; de bronzer is gebakken in de oven in plaats van gedrukt. Hierdoor heeft hij een goede pigmentatie.


De kleur is niet te fel, waardoor de bronzer er op mijn gezicht heel natuurlijk eruitziet. De textuur is fijn, maar wel een beetje stug bij het aanbrengen. 


Een swatch op mijn arm. Ik heb de bronzer er met een paar laagjes opgebracht. Het was jammer genoeg te donker om ook nog een foto zonder flits te nemen. Met daglicht is de bronzer iets minder glitterig en fel. 


De verpakking ziet er simpel maar mooi uit. Ik ben alleen niet zo weg van de donkerblauwe kleur van het doosje. Het geeft het product nogal een oude uitstraling vind ik . Het is een lekker grote verpakking met de inhoud van 14 gram, dat is nog eens waar krijgen voor je geld!

De Etos Baked Bronzer is een mooie bronzer voor de feestdagen, maar heeft net iets te veel shimmer waardoor ik het alleen zou dragen op feestjes, maar niet op doordeweekse dagen. De pigmentatie is goed, maar van een baked product had ik een intensere kleur verwacht. 

 De Baked Bronzer kost € 4,99. 
De Limited Edition kerstproducten zijn de hele decembermaand verkrijgbaar bij de Etos.

Hebben jullie al Limited Edition make-up van de Etos gescoord?

Lots of love, 
Sofie

10 opmerkingen

 1. Wat een leuke bronzer! ik vind de kleur erg mooi!
  liefs,

  www.glamview.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het echt een super mooie kleur!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, echt een hele mooie kleur!

  www.fashiable.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie bronzer! Alhoewel ik jammergenoeg bijna nooit een bronzer gebruik twijfel ik toch of ik hem zal halen. Hij is eigenlijk te mooi om niet te kopen..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaham die eerste foto is leuk! Ik vind het echt een mooie kleur en hij ziet er goed uit. Ik vind de shimmer wel erg mooi voor feestjes, maar voor het dagelijks leven zal ik 'm ook skippen ja!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de bronzer heel mooi, het komt wel vaak voor dat baked producten iets te veel shimmer hebben haha! Hij doet me wel trouwens denken aan een MSF van MAC :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt een hele mooie kleur! En wat een leuke foto's, vooral die eerste is heel leuk! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!