Home | Over mij | Contact

Inspirerend tijdschrift: Mindstyle magazine MoodieZ

dinsdag 17 juni 2014

Een van mijn nieuwste ontdekkingen op leesgebied is het magazine MoodieZ. Een super leuk tijdschrift dat naast goede en interessante onderwerpen ook qua design heel inspirerend is. Ik had al een aantal edities van het merk gelezen en vorige week werd ik door het blad benaderd. Tijd om dit tijdschrift even in de spotlight te zetten.

De voorkant trekt al aandacht: lekker kleurrijk en vrolijk. De inhoud van het tijdschrift is dat ook. Het tijdschrift is gericht op meiden tussen de 14 en 25 jaar, die wel wat inspiratie en rust kunnen gebruiken in het dagelijkse hectische leven. 

MoodieZ vind ik echt een van de kwalitatief betere tijdschriften voor meiden. In elke editie vind je de Mind Make-over, waarin alle geloven langskomen, maar ook mindfulness, recepten, beauty, columns, shoppen, tips, inspiratie, verzorging, DIY, persoonlijke verhalen en leuke interviews. 

Er komen onderwerpen aan bod zoals onzekerheid, intimiteit, faalangst, keuzes... De onderwerpen hebben een goede afwisseling tussen serieus, informatief, diepgaand, ontspannend en leuk. 

Er staat dus van alles wat in, maar allemaal is het heel interessant en goed uitgewerkt. De vormgeving is geweldig en zie je niet vaak op deze manier bij tijdschriften; bij elke bladzijde merk je dat er veel aandacht aan is geschonken. 

Het nieuwe nummer heet 'Wat ben je mooi!' en gaat naast uiterlijke schoonheid ook vooral over hoe je je eigen innerlijke schoonheid kunt ontdekken. Waardoor je nog meer gaat stralen - en er vanzelf nog mooier uit zult zien. Ook een Special Verzorgen, die helemaal gaat over duurzame beautyproducten, met tips en DIY-maskertjes, een groot artikel over je eigen kleurtype en dus wat mooi bij je staat. 

Heb jij al eens door MoodieZ gebladerd?

Lots of love,
Sofie