Home | Over mij | Contact

Essence Wave Goddess

maandag 2 juni 2014

Surfer girls en beach beauties opgelet! We gaan naar het strand en maken ons klaar om te gaan surfen met de nieuwe essence trend edition “Wave Goddess” in juli en augustus 2014. Deze trend editie biedt je de ideale producten voor een geweldige tijd op het strand of in het water! Naast heldere kleuren als oranje en roze speelt de it-kleur van de zomer – blauw – de boventoon. De trend edition zit boordevol zonnige must-have. 








01 have a break, 02 crush on blue, 03 stand up en paddle en 04 life is better when you surf

Deze soft touch eyeshadow is langhoudend en heeft een crèmige formule. Ideaal voor de zomer. De heldere kleuren abrikoos en drie verschillende tinten blauw hebben een glanzende finish die zorgt voor een verfrissende oogmake-up look. De zachte textuur op gelbasis heeft  zelfs een licht verkoelend effect. Verkrijgbaar voor €2,39 per stuk. 


Verkrijgbaar in 01 loose your heart on the board en 02 life is better when you surf

De tinted lipbalm is ideaal wanneer je urenlang in het water verblijft. Beide varianten bieden een mooie, lichte kleur en zorgen voor heerlijk zacht verzorgde lippen – met coole neon finish. Een must-have voor alle beach beauties! Verkrijgbaar voor € 2,39.



Verkrijgbaar in 01 life is better when you surf, 02 have a break, or two en 03 stand up and paddle!

De 2in1 eyeliner in de drie aquatinten diepblauw, turkoois en ijsblauw staan garant voor langhoudende eyeliner looks. Het duopenceel met dunne tip aan de ene zijde en een brede tip aan de andere geeft je de mogelijkheid eindeloze surferstijlen te creëren. Je bent klaar voor elke golf, hoe hoog ook! €2,99 per stuk.  




De highlighter poeder bevat lichtreflecterende pigmenten en abrikooskleurige glitterdeeltjes die je gezicht en hals een natuurlijke glans geven. De kleur past zich aan je huidtoon aan en kan worden gebruikt als highlighter of all-over glanspoeder. Verkrijgbaar voor € 2,99. 

Voor alle watersporters! Of je nu houdt van surfen of liever peddelt in het water: de getinte blush geeft je wangen een natuurlijk kleurtje. Extra langhoudend zodat je heerlijk kunt blijven genieten op of in het water. Verkrijgbaar voor € 2,59. 

 01 loose your heart on the board, 02 wave down the lime, 03 have a break en 04 crush on blue

Zonnige kleuren! Deze nagellakken in de trendkleuren roze, lime, turkoois en blauw bieden een hoge dekking, zodat je zomerse, langhoudende nagelstijlen kunt creëren. Bovendien heeft elke nagellak een bijpassende flexibele rubberen ring – het perfecte accessoire voor ultiem waterplezier! € 1,89 per stuk. 

Golvend haar! De styling spray is verrijkt met zeezout, waarmee je je haar schitterend volume en een krullende structuur geeft. Voor een frisse, casual stijl – alsof je de hele dag hebt gesurft in de zomerse wind. Ben jij klaar voor deze coole look? Verkrijgbaar voor € 3,59. 







De body tattoos versieren je lichaam met trendy dessins zoals hibiscus bloemen, zeeschelpen en golven. Er is zelfs een hip horloge met de tekst “YOLO” op het display; perfect om je wave goddess look compleet te maken! De tattoos zijn te verwijderen met water en zeep. Kost € 1,99 per stuk. 


Fun in the sun! Waar moet je je geliefde zonnebril laten als je weer terug op je surfboard springt? We hebben de ideale oplossing met deze supercoole zonnebril hoes, gemaakt van licht siliconenmateriaal in neon oranje!  Verkrijgbaar voor € 3,39. 


De Essence Wave Goddess is in juli en augustus in België en Nederland te koop bij de Kruidvat en Trekpleister.

Krijg jij ook zo veel zin in de zomer door de Essence Wave Goddess collectie? 

Lots of love,
Sofie