Home | Over mij | Contact

Catrice Carnival of Colours

vrijdag 2 mei 2014

Brazilië is een fascinerend land met unieke landschappen, een cultuur vol passie en pure liefde voor het leven. Van half juni tot juli komt Catrice weer met een zomerse limited edition collectie, genaamd 'Carnival of Colours'. De collectie bevat felle kleuren, zoals aquablauw, paars, grasgroen, alarmrood, oranje en zonnig geel. 
Verkrijgbaar in C01 Rhythm Of The World, C02 International Anthem en C03 Flag Attack.


De baked Trio Eyeshadow met Wet & Dry formule is heel veelzijdig - breng vochtig aan voor een intense look en droog voor een subtiele make-up stijl. De exotische kleuren, waaronder de Braziliaanse klassiekers geel, groen en blauw, hebben een lichte glans en brengen je ongetwijfeld in een zomerstemming. € 3,89 per stuk. 
Verkrijgbaar in C01 Burning Down The Arena, C02 When I Say Li, You Say Lac…, C03 Go Yellow, Go! en C04 Feel The SpiRED.


Een lipgloss met een lichte kleur en intense glans. De textuur is zacht, de verpakking compact en uiterst elegant. Kies tussen fris oranje, koraal, roze of geel met een subtiele kleur en een prachtig pareleffect. Breng aan met de flock applicator en geniet van de volgende midzomernachtdroom. € 2,99 per stuk. 


Verkrijgbaar in C01 Black For GoldGa voor kattenogen. De vilten tip is ideaal voor zowel dunne als krachtige lijnen. Voor een expressieve lijn in diepzwart die de aandacht zal trekken! € 3,59 per stuk.

Verkrijgbaar in C01 Team Blue, C02 Viva Brasil, C03 Burning Down The Arena, C04 When I Say Li, You Say Lac…, C05 Go Yellow, Go!, C06 Feel the SpiRED en C07 Black For Gold. 

Kleurrijke vrienden. Ultieme kleur, ultieme dekking en ultieme glans. De  nagellakken zijn solo of als team zeer overtuigend met hun zomerse en klassieke kleuren, waaronder een krachtig aquablauw, grasgroen, oranje, paars, zonnig geel, alarmrood en zwart - alle doppen zijn voorzien van een fraai ananas dessin. € 2,99 per stuk.
Het handige make-up tasje met exotisch ananasmotief is ideaal om mee te nemen naar publieke voetbalwedstrijden of shop uitjes. Wanneer je dit tasje vult met de meest essentiële beauty must-haves is de beauty bag een aanwinst voor elke handtas. En bovendien een blikvanger! € 3,59 per stuk. 

'Carnival of Colours' is vanaf half juni t/m juli 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. 


Word jij ook zo vrolijk van deze Limited Edition producten? 

Lots of love,
Sofie