Home | Over mij | Contact

Instagram Diary | #2

donderdag 6 december 2012





1. Ik en mijn vriend mochten spontaan onze schoen zetten. Vooraf moesten we natuurlijk wel een breed scala aan liedjes zingen maar gelukkig kregen we daarna een heerlijke chocoladeletter, marsepein en chocolade muntjes in onze schoen. 2. Op school moest ik op 3 camera's passen, ik voelde me enorm verantwoordelijk haha. 3. Like always weer 20 minuten vertraging en geen informatie op de borden van het station.


1. Prachtige opleidingen brochure van het Grafisch Lyceum Rotterdam, ik was helemaal overdonderd! Super mooie graphics en vormgeving, daar kunnen veel (kunstzinnige) scholen een voorbeeld aan nemen. 2. Mijn oog is gevallen op de opleiding 'Redactioneel Medewerker' van het GLR. Het lijkt me een erg gave opleiding!




1. Sinterklaas was nog niet het land uit en ik had al een mini kerstboom met leuke versiering erbij gekocht. Het staat super gezellig op mijn kamer. Elke avond even de lichtjes aan, het ultieme kerst-gevoel :) 2. Een middagje oefenen voor het kerst-look filmpje wat de komende week online komt. Ik heb zo veel leuke ideeën, moeilijk om een definitieve  keuze te maken welke look ik kies voor het filmpje. 

7 opmerkingen

  1. Leuk om te zien, wat een schattig kerstboompje heb je :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waar is dat mooie oogschaduw palette van?
    Liefs,

    http://www.oh-saycanyousee.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die is van ELF, van de kerstcollectie.
      Een erg mooi palette, echt een aanrader :)

      liefs

      Verwijderen
  3. Ben ontzettend benieuwd naar je kerstlook. En wow dat boekje ziet er inderdaad mooi uit!

    Liefs, Merel

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke blog heb je!
    Elkaar volgen?
    xxx
    laulaulaura.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!