Home | Over mij | Contact

Catrice LE Kaviar Gauche

woensdag 8 april 2015

Catrice en Kaviar Cauche gaan aankomende zomer opnieuw de samenwerking met elkaar aan voor een nieuwe Limited Edition 'Kaviar Gauche for Catrice'. Voor bruiden maar ook alle andere liefhebbers van de exclusieve Bohemian Chic stijl is dit een hele leuke collectie. Gilding Eye and Face Palette voor € 7,99

Zes oogschaduwen in fijne poedertinten voor een natuurlijke oogmake-up look in lichtlila, vrouwelijk roze en contrasterend grijs met een warme ondertoon. De matglinsterende oogschaduwen zijn met de bijgeleverde applicator aan te brengen en te blenden. De witte eyeliner opent de ogen wanneer deze is aangebracht op de waterlijn of binnenste ooghoek. Het palette bevat twee contourpoeders om je gelaatstrekken te benadrukken.
Verkrijgbaar in C01 Butterfly Kiss en 02 Honey voor € 3,59 per stuk

Gentle Lip Gloss is verkrijgbaar in zachtroze en abrikoos en heeft een lichte, transparante textuur. Voor een glanzende, natuurlijke look.
De Blurring Powder Pearls 01 Sweet Secret zijn verkrijgbaar voor € 4,59

De poederparels in licht nude en pastel tinten zijn niet alleen mooi om te zien, maar hebben ook  een beauty missie. Breng ze aan met een grote kwast en je teint wordt mooi egaal. De lichtreflecterende pigmenten zorgen voor een mooie teint met een heldere gloed.

Verkrijgbaar in 01 Butterfly Kiss, C02 Honey Blossom, C03 Love Me tender en C04 Cool Wonder voor € 2,99 per stuk

Naast de naast de ultieme glans en lange houdbaarheid hebben deze nagellaken de romantische en moderne kleuren van nu: Lichtroze, zacht lila, pastel abrikoos en warm grijs. Warm grijs biedt een prachtig contrast in de vrouwelijke collectie. De roze- en lilatint hebben een stralende glans.


 
De collectie ziet er veelbelovend uit. De pastelkleuren zijn leuk, maar persoonlijk niet helemaal mijn smaak. Het contrasterende met grijs vind ik dan wel weer een goede match. De poederparels en nagellakken ga ik waarschijnlijk wel kopen, want daar ben ik erg benieuwd naar. 

“Kaviar Gauche” bij Catrice is vanaf half juni t/m juli 2015 (in Nederland) en van half mei t/m half juni 2015 (in België) verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.Wat is jouw eerste indruk van “Kaviar Gauche”?

Lots of love,
Sofie