Home | Over mij | Contact

Maak je moeder blij met Lush

dinsdag 6 mei 2014

Iedere moeder is blij te maken met een heerlijk douche- of badproduct product. Wat is nou origineler en leuker om dat te doen met iets van Lush:  naast fijn voor de huid en ontspanning ook nog eens dierproefvrij, handgemaakt, vegan en milieuvriendelijk. Lush is daarom een favoriet merk om aan mijn moeder cadeau te doen. In deze post heb ik negen verschillende items op een rijtje gezet die speciaal zijn voor moeders. 
In het gigantische zuurtje Sweetest Mum zitten heerlijke shower goodies. De mini Sugar Scrub stimuleert de doorbloeding van de huid en geeft een zacht velletje. Godiva solid shampoo wast en parfumeert je lokken met een jasmijngeur. De Strawberry Feels massagebar verzorgt je huid en laat hem heerlijk naar romige aardbeien ruiken. Vanilla Dee-lite is een lichte bodylotion met een warme vanille-geur. Tot slot Miranda zeep, dat Vitamine C bevat en zorgt voor een gezonde huid. € 42,95

Mum is een bewaarblik gevuld met badproducten: een potje Dream Cream, proef Gorgeous moisturiser, Secret Garden Bath Ballistic, Inhale/Exhale Bath Ballistic, Rose Bubble Bar, Mumkin Bubble Bar en Bubble Bloom Re-usable Bubble Bar. € 48,95

Bubble Boom is een herbruikbare bubble bar, die je zeker 6 keer kan gebruiken. Je bad vult zich gegarandeerd met bubbels. Het heeft heeft dezelfde geur als Honey I Washed The Kids zeep, een zoetige geur. € 8,95

Madame Butterfly is een bubbel bar die naar een mengsel van rozen, geranium en citroen ruikt. De geur is vergelijkbaar met Rose Jam en is ook herbruikbaar. Deze vlindertjes verbeteren de huid en geven een heerlijke geur aan huid en haar, geeft een balanceren effect op zenuwstelsel, talgproductie en bloedcirculatie. Verheldert de huid en humeur. € 8,95. You're a Star is een collectie van producten die al die beroemde mensen kopen, zoals Black Berry Bathbomb, Dream Cream, Silky Underwear, Cerydwen's Cauldron, Therapy massagebar, Skin's Shangri-La, French Kiss, Aqua Mirabilis en Dreamtime Bath Melt. € 76,95. 

The Art Of Bathing, baden is een kunst! Met deze producten krijg je het helemaal onder de knie, met vier bubble bars en zeven ballistics: The Comforter, Yuzu and Cocoa Bubbleroon, Big Blue, Karma Bubble Bar, Avobath, Dragon's Egg, Pop In The Bath Bubble Bar, Blackberry Bath Bomb, Butterbal, Phoenix Rising en Fizzbanger. € 80,30. 
Rose Bubble Bar geeft je bad naast roze schuimbubbels een heerlijke frisse rozengeur. Het is geparfumeerd met zoete sinaasappelolie, citroenolie en roos absolue. Je huid wordt zacht door de rozenbottelolie en cacaoboter die in de bubble bar zitten. € 4,95. 

Wonder Woohoo is een oppeppende bubble bar, die heerlijk naar mimosa, sandelhout en sinaasappelolie ruikt. De inspiratie voor deze bar is Wonder Woman. Of dat geen mooi cadeau is voor je moeder! € 6,95. 

My Fair Lady is een box met mooie cadeaus voor onder de douche. Er zit de Ten Olive Branche douchegel in, die een heerlijk warme geur heeft en olijfolie bevat. Turkish Delight heeft een frisse rozengeur en is verzorgend. Buffy scrubt en verzorgt de huid. Charity Pot is een bodylotion met vrolijke bloemengeur en zorgt voor een zachte huid. Miranda Zeep zit vol Vitamine C en Tiny Hands serum zorgt ervoor dat ruwe, gesprongen handen weer mooi glad worden. Een box vol met zachte, elegante en heerlijk verzorgende producten! € 53,85. 

*Klik op de roze tekst om naar het desbetreffende product te gaan. 

Heb jij je moeder al eens blij gemaakt met een product van Lush? 

Lots of love,
Sofie