Home | Over mij | Contact

Instagram Diary | #25

zondag 20 april 2014

Deze week: shoppen in Utrecht, twee keer naar de bioscoop voor indrukwekkende films, blessure van het hardlopen, eindelijk mijn amazing sneakers ontvangen en een griepje overwinnen. Neem een kijkje in mijn leven!Ik kreeg eindelijk mijn bestelling van Zalando binnen. Wees maar gerust, ik koop niet in een keer zes paar schoenen. In de Nike dozen zitten hardloopschoenen en nog drie basic zwarte Vans, maar wel allemaal van een andere collectie. Nu de zware taak om twee paar uit te zoeken… 

Lunchen met tarly, hummus, rozijnen en boterhammen na een zwaar ochtendje werken.

Met Julian naar Lucia de B. Ik was van te voren erg verwachtingsvol over het verhaal en het acteerwerk. De film zelf is goed in elkaar gezet, ik vind het alleen jammer dat vooral de feiten en niet wat er in Lucia zelf omging aan bod komt. Daardoor was het een beetje langdradig en voorspelbaar. 

Avondje video's bewerken, Ik word er steeds handiger en sneller in. De laatste tijd gaat werken met iMovie me steeds beter af. 

Tijdens het fietsen naar huis besluit ik met lekker weer een langere route te nemen. Ik besloot de app Runkeeper aan te zetten om te kijken hoeveel kilometer ik afleg. Toch nog 15 kilometer, had ik niet verwacht!

Foodporn ontbijtje: kokos havermout met frambozen en gesmolten pure chocolade. 

Na school met een groepje vrienden shoppen in Utrecht. De Monki is een winkel die altijd zo'n geweldig interieur heeft, vrolijkheid!

De vegan snacks die ik op een random middag eet. 

Vorig weekend samen met mijn vader naar De Boekendief. Het is een prachtige film met hartverscheurend verhaal. Ik voelde me er na afloop best verdrietig over, want het doet je maar nog eens goed realiseren hoe rot die tijd was. Zeker een aanrader!

Ik ben blij met mijn hardloop vorderingen, ook al had ik deze week een blessure. Heerlijk om 's ochtends de dag te beginnen met een goed rondje om mijn wijk. 

Ik voelde me drie dagen niet helemaal lekker. Mijn hele lichaam deed pijn, ik voelde me duizelig, totaal geen energie hebben.. Echt weer het typische gevoel van in het lichaam van een oude oma zitten. We dachten dat ik een griepje onder de leden had, maar gelukkig voel ik me nu weer goed!

Fijn Pasen lieve meiden!
Wat is iets waar je naar uit kijkt komende week? 

Lots of love,
Sofie