Home | Over mij | Contact

Prints en tops voor de zomer

donderdag 27 maart 2014

Kom tevoorschijn! Sla de tuindeuren open, ruik de bloemen en kleed je met kleur. De zon schijnt en daarom mag je weer veel combineren en variëren. Twee trends die je niet kunt missen het komende seizoen; de overvloed aan prints en romantische tops.







  



Prints op shirts en tops


Shirtjes met prints ken je vast. Echter zijn ze de komende maanden helemaal hip. De teksten op de shirts zijn opvallend en ook het fonts bezitten een mooi design. Kies dus zeker een uitspraak uit die bij je past. Met een shirtje als deze lok je natuurlijk een reactie uit. Dit kan zijn dat mensen om je shirt lachen of een opmerking maken. Zo'n shirtje kun je ook zelf gebruiken, om jezelf te inspireren of extra bewust te zijn van mooie woorden en gedachten. Bij Zalando vind je allerlei leuke shirtjes en met Vouchercloud.nl krijg je hier ook nog eens een fijne korting op. 



Romantische croptops en bandeaus
Was jij ook blij toen de croptop in kwam? Eerder was deze alleen voor jonge meisjes, nu mag deze weer door iedereen worden gedragen. Het dragen van een croptop kan een beetje lef van je vragen. Mocht je je ongemakkelijk voelen, draag deze dan eens op vakantie. Je combineert de top met skinny jeans of een lange rok. Bandeaus zijn ook de komende maanden helemaal in. Deze draag je met je spijkerjasje of vestje. Draag je een bandeau top met drukke print? Trek hierbij een eenvoudig jasje aan, anders wordt het te druk.



Wat voor top wil jij nog zeker voor komend zomer hebben?

Lots of love,
Sofie