Home | Over mij | Contact

Zenner haaraccessoires voor de feestdagen

woensdag 18 december 2013

Zenner staat heeft altijd hele leuke en originele accessoires voor het haar. Ook dit jaar heeft het merk speciale items voor de feestdagen uitgebracht. De items geven elke look een glamorous tintje. Aan zwart, zilver, strass en pailletten geen gebrek! Alle ingrediënten voor een geslaagde en feestelijke coupe zijn dus aanwezig. 



Deze zilveren klem is mooi classy met parels en diamantjes. De kleine glanzende zilveren bloemetjes met ook een pareltje in het midden zijn super schattig. Subtiel, maar is daardoor een mooie aanvulling bij een feestelijke outfit. € 3,99 per stuk en € 4,99 per set van vier. 


Mijn favoriet is dit prachtige zwart item met kleine en grote strass stenen. Het heeft een chique uitstraling. Zowel te gebruiken als broche en als haaraccessoire. Verkrijgbaar voor € 4,99 per stuk. 

Ga je lieverd voor helemaal zwart zonder al te veel poespas? Deze stoere klem is dan zeker geschikt. Met twee soorten zwarten stenen. € 3,99 per stuk. 

Dit item is voor naar school best heftig, maar voor de feestdagen kan het zeker. De klem is prachtig gedetailleerd. Te koop voor € 5,99. 

Op de foto lijkt het op een zweetbandje, maar dat is het niet. Deze zilveren sterretjes hebben op de achterkant klittenband waardoor je ze op ruwe materialen en ook kleding kan plakken. Heel tof! Verkrijgbaar voor € 2,99. 

De accessoires geven me zeker een feestelijk gevoel. De kwaliteit is ook erg goed: het is gemaakt van stevig materiaal en het is allemaal mooi afgewerkt. De prijzen variëren van € 2,99 tot € 5,99. De collectie voor de feestdagen is nu te koop bij drogisterijen. 


Wat draag jij voor accessoires in het haar bij je feestelijke outfit? 


Lots of love,
Sofie