Home | Over mij | Contact

Essence Superheroes en Catrice Feather & Pearls

dinsdag 26 november 2013

Er komen weer twee nieuwe Limited Edition collecties aan van Catrice en Essence! Bij Catrice zijn de Roaring Twenties terug! De befaamde gouden tijden van de 20e eeuw waarin alles veranderde: wilde feesten, spectaculaire revues, burlesque danseressen en Hollywoodiconen. Essence komt met de trend edition Superheroes. Deze producten geven de nagels een super(held) effect. Holografisch, iriserend, sandy, vloeibaar goud, thermo effect, 3D glitters en partikels of stickers. 

Essence SuperheroesNagellak Sand Effect '02 the incredible' bevat micropartikels die zorgen voor een cool mat zandeffect.

Oil Slick '03 Power girl' geeft alle nail art heldinnen kameleonpower. Afhankelijk van de manier waarop het licht invalt en reflecteert, verandert de kleur en glinsteren nagels in verschillende blauwe tinten. 

Nagellak Liquid Gold '05 wonder wow! man!' geeft een metallic goud effect. Het bevat echte gouddeeltjes die zorgen voor een finish op de nagels van vloeibaar goud. 


Nail Polish Thermo nagellak in '01 Fantastic Girl' reageert op temperatuurverschillen en veranders van lichtroze naar donkerroze en andersom. 

Galaxy Flakes nagellak in '06 The Awesome' geven je nagels onweerstaanbare multicolour flakes.

Holo Effect nagellak in '04 Super, man!' heeft trendy, zilveren holografische glittertjes die een verassende look geeft in alle kleuren van de regenboog schittert zodra het licht ze raakt. 

De lakken kosten € 1,99 per stuk. 
     Verkrijgbaar in 01 super, man!, 02 fantastic girl en 03 the incredible 

Spannende 3D highlights als holografische zilverglitters met fuchsia of turkooizen flakes bezorgen je een unieke nagelstijl! Kost € 1,99 per potje.
Nail art stickers in  twee verschillende holografische dessins – stijlvolle trepen of sterren – veranderen je nagels in absolute eyecatchers die nooit vervelen! Verkrijgbaar in 01 be my hero! and 02 rescue me! Verkrijgbaar voor € 1,59

Deze nieuwe professionele kwast met holografisch handvat is een absolute musthave voor het aanbrengen van de unieke effect nails glitter. Te koop voor € 1,99. 


Deze nagellakremover heeft een innovatieve geltextuur die zelfs de meest intensieve kleuren en decoraties in een handomdraai zonder restjes verwijdert. Te koop voor € 1,99. 

In dit schattige toilettasje met pailletten kan je alle nagel producten kwijt.  Het tasje kost € 2,89C02 Roaring Red, C01 Charleston's Fame,  en C03 Josephine's Joy

Deze super elegante lipsticks met een semi-matte finish komen in klassieke kleuren als lichtroze en rood. De lippen krijgen een fabuleuze 1920's look door de crèmige textuur. Verkrijgbaar voor € 3,99 per stuk.

C01 Flapper Style - C04 Roaring Red - C05 Running Wild - C03 Charleston’s Fame en C02 Golden Twenties

Deze nagellakken in Charleston kleuren met een stijlvolle dop in art deco design zien er niet alleen heel elegant uit, ze bieden ook ultieme dekking en lange houdbaarheid. Ze komen in de kleuren zilver, goud, rood en zwart en roze. Te koop voor € 2,99 per stuk. 

De Clear Brow Fixing Pen zorgt voor mooi gevormde Hollywood style wenkbrauwen die gemakkelijk te creëren zijn. Deze slimme pen bevat een transparante textuur die niet plakt en waarmee je alle haartjes in bedwang houdt. De prijs is € 2,89. 

Het Eye Palette bevat vijf oogschaduwen, een cake eyeliner die wordt aangebracht met een vochtig kwastje en een handige duo-applicator. De oogschaduwtinten met glittereffect varieren van antraciet, zilver, goud en diamant. Ze hebben een zachte textuur. Het palette kost € 4,99. 
C02 Running Wild en C01 Golden Twenties

Deze elgegante pailletjes in feestelijk goud en mysterieus zwart geven deze twenties look een ultiem trendy 3-D accent van nu. Ze worden aangebracht over de nagellak terwijl deze nog niet droog is. Je kunt ze heel gericht plaatsen of ze over de nagel strooien of je nagels er compleet in dopen! Kost € 2,99 per stuk.
Met deze extravagante, perfect gevormde wimper, gitzwart met subtiel gouden accenten krijg je dé twenties look. Bevat een tubetje wimperlijm om eenvoudig en langdurig aan te brengen. Verkrijgbaar voor € 3,99. 

Met innovatieve Skin Pearls kun je je eigen juweel op de huid creeeren. De strengen zijn zelfklevend en kunnen als armband of huidsieraad worden gebruikt. Te koop voor € 3,59. 


“Feathers & Pearls” van Catrice is vanaf december 2013 t/m half januari 2014 en Essence Superheroes is in januari 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. 

Wordt jij een superheldin of ga je liever voor extravagant? 

Lots of love,
Sofie