Home | Over mij | Contact

Essence Gel Nails at Home

vrijdag 5 juli 2013

Essence brengt vanaf september 2013 een hele toffe, nieuwe lijn met producten op de markt. Met de Essence Gel Nails at home kun je zelf namelijk trendy gelnagels aanbrengen. Het is snel aan te brengen, er zijn eindeloze mogelijkheden van french manicure tot alle mogelijke kleuren nagellak, gemakkelijk te verwijderen en het houdt tot tien dagen lang. Ook nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder!


Geen zorgen meer over beschadigde of afgeschilferde lak. In plaats daarvan kun je je verheugen op langhoudende, glanzende gelnagels die ook nog eens gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Deze technologische innovatie is gebaseerd op de nieuwe "peel off gel base" formule die speciaal voor essence werd ontwikkeld en die onder de essence LED lamp binnen enkele seconden hard wordt. Dit werkt met alle essence colour & go nagellakken.


Nail file € 1,99 - cleanser € 2,59 - primer € 2,59 - super rich handbalm € 2,59

Allereerst de producten voor de voorbereiding en verzorging. Vijl de nagels in vorm met de nail file en duw de nagelriemen voorzichtig terug met een studio nail rosewood stick. Doordrenk een wattenschijfje met essence nail cleanser en reinig je nagels zorgvuldig. Breng vervolgens de primer zorgvuldig aan op elke nagel - vanaf de nagelriem tot de tip - voor een optimaal eindresultaat. Verwen je handen na de manicure met de verzorgende en snel intrekkende handbalsem. 


Clear gel top coat € 2,99 - French gel top coat € 2,99 - Peel off gel base € 2,99

Begin met de peel off gel base. Houd de nagels vervolgens 60 seconden onder de LED lamp. Voor naturel nagels breng je een dikke laag french gel top coat aan op de nagels. Voor gekleurde nagels veeg je nadat de peel off gel base droog is elke nagel af met de cleanser om restjes te verwijderen. Breng daarna de kleur op je nagels aan die je graag wil en laat deze drogen. Breng een dikke laag clear gel top coat aan op de nagels en droog ze daarna onder de LED lamp. De producten zijn afgestemd op de Essence LED lamp. Deze kost € 24,99. 
Om kennis te maken met essence gel nails at home is er een essence gel nails at home starter kit voor beide versies met de primer, peel off gel base, cleanser, French gel top coat of clear gel top coat. Deze kits kosten beide € 9,99 per stuk. 


Ben jij ook zo enthousiast geworden over de Essence Gel Nails at Home?

Lots of love,
Sofie