Home | Over mij | Contact

Brand I Love: Modström

woensdag 10 april 2013

Vrouwelijk, een tikje stoer en met een high-end fashion uitstraling. Dat is Modström. Een Deens merk dat al vanaf 2004 de wereld verovert met haar innovatieve en tegelijkertijd moderne en trendy mode collecties. Het merk lanceert elk jaar zes collecties, wat opmerkelijk is aangezien veel modemerken het houden op vier collecties (of minder) per jaar. Omdat dit een brand is waar ik echt verliefd op ben geworden, een compleet artikel gewijd aan dit Deense merk.

Over Modström

Modström werd opgericht in 2004 en is al jaren een groot succes in geboorteland Denemarken. Ook de rest van de wereld lijkt nu verliefd te worden op het Deense merk. Geen wonder. De kleding van Modström is ubervrouwelijk, origineel en altijd met een extra edge. Het team van Modström bestaat uit een groep jonge mensen met allen een passie voor mode en trends. De collecties zijn altijd verrassend, on-trend en bovendien betaalbaar.  Uiteraard zijn de Scandinavische invloeden ook terug te zien in de collecties. Denk aan simplistische en minimalistische lijnen en veel basickleuren met her en der een pop-of-colour. 

Modström Spring 2013 collectie

De Modström Spring 2013 collectie is nu overal te koop en heeft een urban cool look & feel. Denk hierbij aan minimalistische lijnen en simpele vormen met altijd een vrouwelijke touch. Daarnaast zit de spring collectie vol sporty details wat de collectie lekker speels maakt. Dipdye, tiedye, satijn en bloemenprints domineren bovendien de collectie. De Modström collectie kan je online shoppen via Bulls & Birds.com

Mijn favorieten
Gastartikel


Wat vind jij van het merk Modström?

Lots of love,
Sofie