Home | Over mij | Contact

Kleurrijke brownie cake pops

zondag 3 maart 2013

Brownies zijn al heerlijk, maar met gesmolten chocolade en gekleurde sliertjes nóg lekkerder. De gesmolten chocolade zorgt voor een wat stevigere bite en de gekleurde sliertjes maakt het geheel net wat feestelijker. Simpel en erg leuk om te maken. Ben je benieuwd geworden naar het recept? Lees dan verder! 


Het nieuwe reactiesysteem toont geen geplaatste opmerkingen op de beginpagina. Klik op 'geen opmerkingen' om de reacties wel te kunnen zien of om een reactie te plaatsen.




Wat heb je nodig?

- Complete mix voor brownies van AH (of ander merk)
- Sate prikkers
- Rond de 6 blokken melkchocolade
- Schrijfstiften van Dr. Oekter

1. Verwarm de oven voor op 180 graden (elektrische oven), stand 4 (gasoven) of 160 graden (heteluchtoven). 


2. Bereid de brownies volgens het recept van het pak. Doe de complete mix en 150 ml water in een beslagkom en meng het geheel met een mixer op de hoogste snelheid in ongeveer 2 minuten tot een glad beslag. 

3. Vouw de randen van de browniebakvorm om en vul deze met het beslag. 


4. Bak de brownie in 40 minuten gaar. 


5. Laat de brownie 15 minuten afkoelen. 






6. Smelt de chocolade au bain marie en giet het over de brownies. Giet geen grote laag over de brownies, anders duurt het nog een tijd voordat de chocolade hard wordt. Zet de brownies in de koelkast als het harden lang duurt. 

7. Verspreid met de stiften sliertjes over de brownies en steek prikkers erdoorheen. 



Eetsmakelijk! 

Lots of love,
Sofie