Home | Over mij | Contact

Een ode aan de blazer

donderdag 28 februari 2013


Blazers; ze zijn er eigenlijk in elke soort kleur en draagbaar bij elke soort gelegenheid. Ze niet alleen met de meest uiteenlopende kledingstukken te combineren, maar de tijdens de aanstaande zomermaanden worden blazers een absolute musthave om je outfit compleet te maken. 


Het nieuwe reactiesysteem toont geen geplaatste opmerkingen op de beginpagina. Klik op 'geen opmerkingen' om de reacties wel te kunnen zien of om een reactie te plaatsen. 


De blazer, een multi inzetbaar kledingstuk 

Of je nu de blazer gebruikt als vervanging van de zomerjas of in combinatie met die ene leuke rok, gedragen over een trendy blouse, de blazer wordt de nieuwe fashion trend. De zomers in ons land zijn nogal onvoorspelbaar en daarom is het handig om altijd op het ergste voorbereid te zijn: zo kan je in de middag genieten van een lekkere zomerzon, terwijl het in de avond behoorlijk afkoelt en je het zonder warmer bovenstuk koud krijgt. 


Dit los je komende zomer heel makkelijk op, met een trendy blazer. En mocht je spontaan besluiten het park in te gaan, maar heb je geen deken bij je, dan leg je gewoon je blazer in het gras en ga je daarop zitten. Van een luchtige katoenen blazer die prima combineert met je strandjurk tot de zakelijke naaldstreep blazer die je op zomerse dagen naar je werk toe draagt. Blazers maken je zomeroutfit af en behoren in elke kledingkast te hangen. 


Mode voor de fashionista 

De nieuwe trend is met name gericht op de jonge modebewuste vrouw tot 25 jaar. Dit valt ook op te maken uit de verschillende designs, die jong en fris gehouden zijn en waarbij rekening gehouden wordt met de stijl van de jongere generatie fashionista’s. De blazers combineren prima met een spijkerbroek, waardoor je deze ook naar school of universiteit kunt dragen, zonder uit de toon te vallen. 

Afgestemd op je kleding, tas en schoenen is de blazer een onmisbaar kledingstuk. De blazer doet zijn intrede en zal komende zomer de traditionele jas vervangen. Ben je dus van plan in de avond of het weekend lekker te gaan stappen met een groep vrienden? Vergeet dan niet je nieuwe blazer mee te nemen, zodat je niet alleen trendy gekleed gaat, maar ook geen kou lijdt. 
 
Gastartikel 

Is een blazer voor jou ook een musthave?