Home | Over mij | Contact

TBS Amazonian Wild Lily body spray

woensdag 5 december 2012

De body spray is voor mij een nieuwe ontdekking. Vooraf wist ik niet goed wat ik ervan moest vinden. Body sprays gebruik je toch alleen in de zomer? Niet dus! De body spray Amazonian Wild Lily van The Body Shop  is ook erg fijn in de winter. 




Een body spray is een variant op parfum. Het lijkt erg op parfum, maar een body spray is een soort olie of gel die in een handige spray zit. Ze zijn heerlijk luchtig en niet zo zwaar als parfum. Veel vrouwen gebruiken de body spray alleen in de zomer, maar ook in de winterse maanden vind ik hem heel fijn! In de winter is deze geur heerlijk fris. 

De body spray ruikt naar een combinatie van bloemige en aquatische noten. De geur is geïnspireerd door de frisheid van de jungle na een regenbui. Klinkt apart, maar de geur is verassend lekker!



De geur blijft niet heel lang zitten, na ongeveer anderhalf uur moet ik opnieuw de geur opspuiten. Dit komt doordat het parfum-gehalte lager is dan bij een gewone parfum. Het kan een nadeel zijn, maar ik vind het een voordeel. Vaak vind ik parfum iets te sterk aanwezig waardoor de geur overheersend en 'onnatuurlijk' wordt. Bij een body spray zou dit niet snel gebeuren omdat de geur niet zo sterk is, een stuk aangenamer in sommige situaties als je het mij vraagt. 


Het glazen flesje ziet er strak uit. De afbeelding van lotusbloemen, bamboe en kraanvogels vind ik erg schattig en past goed bij de geur. 


De inhoud van het flesje is 100 ml. Ik gebruik de body spray nu een paar weken en er is nog geen 1/3 uit.  Ook belangrijk: de body spray bevat natuurlijke extracten van witte lelies en is 100% Community Fair Trade-alcohol uit Ecuador. Dat is mooi meegenomen! 

Ik vind de body spray Amazonian Wild Lily tegen mijn verwachtingen in een erg fijn product. Als je van zoete geuren houdt, moet je hier wellicht erg aan wennen omdat de geur genuanceerder is dan je gewend bent. Maar ik vind de body spray zeker een aanrader. 


The Body Shop Amazonian Wild Lily body spray kost €12 en is te koop in filialen van TBS en in de online webshop

Lots of love,
Sofie

6 opmerkingen

  1. Lijkt me een fijn product. Ik gebruik nooit body sprays, maar ik ben wel erg benieuwd geworden hiernaar!

    Liefs,
    Lisa

    www.the-perfect-things.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. klinkt goed! heb er ook éen, perzikgeur maar vind die te overheersend.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb toevalilig gister dit luchtje gekocht
    Heb ze allemaal geroken en vond deze het lekkerst!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klinkt heel fijn! Ik wil al heel lang een bodysplash en misschien moet ik maar met deze beginnen! x

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!