Home | Over mij | Contact

Instagram Diary | #3

dinsdag 25 december 2012






1. Nadat ik een 3 gangen menu had gekookt voor kerst moesten we ook echt nog even met die leuke kerstmutsen op de foto (aldus mijn moeder). 2. Deze hakken vond ik bij de uitverkoop van Dolcis. Prachtige hakken, maar daar blijft het ook bij. Op deze killer heels houd ik het al geen uur vol. 3. Wat ik het meest eet tijdens de feestdagen? Kerstbrood. Heerlijk met een dikke laag boter en poedersuiker. 


1. Winterse nail art geïnspireerd op de sneeuw.  2. Foto's maken in de fotostudio van de Fotovakschool. Het resultaat: erg melige foto's. De opdracht die we eigenlijk moesten doen waren we een beetje vergeten...  3. Tijdens de winterse dagen kruip ik lekker op de bank met dit zomerse boek van Linda van Rijn. Ondanks dat ik winter een erg leuk seizoen vind, vind ik het heerlijk om weg te dromen bij dit verhaal met zon, zee en strand. 



1. Ik was een gezellig dagje uit met mijn vriend naar Schiphol. Hier sta ik voor een propeller van een vliegtuig. 2. Na een paar uur hard werken had ik wel een beloning verdiend met deze heerlijke brownie. 3. Vol enthousiasme renden mijn vrienden en ik naar buiten toen er een laag met sneeuw lag. Ik voel me echt een enthousiast klein kind als er sneeuw valt, haha! Een minpuntje; beige Uggs die zo lekker warm zijn met sneeuw blijken héél erg glad en zijn niet erg sneeuw bestendig. 

Fijne kerstdagen iedereen!


Lots of love,
Sofie

13 opmerkingen

  1. Ik vind je winterse nails erg tof! Mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aah die hakken van de Dolcis zijn zó leuk :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. O die hakken van Dolcis! Echt schitterend!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke foto's!
    Fijne kerstdagen. Love, Marloes.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke foto's! Fijne kerstdagen! :) xx Laura

    http://styleandsushi.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk artikel! Ik vind die schoenen ook erg gaaf! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ah, leuk om te zien dit! En wat een lieve foto, die eerste.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie schoenen heb je gekocht zeg :)! Ik kan me helemaal voorstellen dat je het er niet lang op vol houdt. Leuk dat je een kerstdiner gekookt heb! Ik ook :) hartstikke tof! Ik vind je nagels trouwens ook echt heel erg leuk.
    Fijne tweede kerstdag! Geniet er van,

    Liefs Roos

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke foto's! En vertel mij ervan, die uggs zijn spekglad haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke pictures and those heels!! Wauw, ik houd ervan. Wel true, moeilijk lopen ja. :') Sneeuw.. ik voel mij dan ook weer 12 hoor. Ben reteblij als het witte goedje op de straten blijft liggen. ^^ Fijne feestdagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Die hakken zijn echt prachtig en die nailart is echt leuk!
    x

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!