Home | Over mij | Contact

Lush Valentijn collectie 2014

zondag 12 januari 2014

Volgende maand is het februari en hoewel alle feestdagen nog maar net voorbij zijn, is het dan alweer tijd voor Valentijn! Dus, laat die knuffelbeer maar links liggen! Lush introduceert dit jaar geweldige producten voor Valentijnsdag om jezelf of je lover mee te verrassen. De collectie is geïnspireerd door de mooiste lovesongs en de leukste romantische films. Natuurlijk zij de producten gemaakt met de heerlijkste verse ingrediënten, etherische oliën en voedende boters. 





Tender is the Night komt dit jaar terug met een nieuwe look! De inspiratie voor deze sexy Massage Bar komt van het liedje Tender van Blur en het gelijknamige boek van F. Scott Fitzgerald. Lush heeft de sensuele jasmijn en ylang yang gemixt met cacaoboter en sheaboter. Smelt langzaam op je warme huid voor een heerlijke olie. Is vegan en verkrijgbaar voor € 10,95. Ook na Valentijn blijft Tender is the Night Massage Bar in het assortiment van Lush. 

Ken je van die hartjes met een slotje die je om je nek draagt? Dit is Lush hun variant! Niet voor om je nek, maar lekker voor in bad. Het geheim achter het slot vind je als je de Ballistic op je badrand kapot slaat. Je badwater verandert in een zee van vanille, neroli en jasmijn, vol papieren hartjes. Deze Ballistic is vegan en kost € 10,95 per stuk. 

The Kiss Tinted Lip Balm 


Deze lippenbalsem geeft je lippen een vleugje kleur. Een heerlijke combinatie van Fair Trade sheaboter, cupuaçuboter en agavesiroop. Guaranapoeder zorgt voor extra volle lippen. Deze balsem bevat geen conserveermiddel en plasticvrije glittertjes. Fijner voor jou en het milieu! De Lip Balm is vegan en kost € 9,65.  

Ben jij op zoek naar een prins? Zoek niet langer en spring onder de douche met deze showergel. Het zit vol Marshmallowwortel, Fair Trade vanille, granaatappel en amandelolie. De geur is gemaakt met biologische sandelhoutolie, geranium en grapefruit. De showergel is vegan en 100 gr voor € 7,95, 250 gr voor € 15,95 en 500 gr € 26,95.  

Deze Massage Bar lijkt wel erg veel op het Engelse koekje Jammy Dodger. Lush maakt deze heerlijke Massage Bar met cupuaçuboter, sheaboter en olijfolie. Knijp fijn tussen je warme handen en masseer de olie lekker in. De geur is net zo jammy als de echte Jammy! Is vegan en kost € 8,95 per stuk. 

Deze zeep is een ode aan 12 Months of Neon Love; een kunstproject waarbij teksten van bekende lovesongs groot in neonschrift zijn uitgebeeld. In de Neon Love vind je verse vijgen, passievruchten en sojayoghurt voor een zijdezacht velletje. Als Lush een stukje uit het grote hart voor je snijdt, verschijnen allemaal kleine, witte hartjes. De zeep is vegan en € 6,96 per 100 gram. 

Wat is dit weer een geslaagde Lush collectie! Ik denk dat veel mensen Valentijn maar commercieel vinden en er niet zo veel mee doen, maar met deze producten wordt het wel heel moeilijk om Valentijn niet te vieren. Mijn hartje gaat sneller kloppen door de Neon Love Soap en Love Locket Ballistic, maar eigenlijk spreekt alles me aan. 


Alle Valentijnsproducten zijn online en in de vestigingen van Lush verkrijgbaar vanaf 10 januari. 

Van welk product hierboven gaat jouw hartje sneller kloppen?

Lots of love,
Sofie