Home | Over mij | Contact

Catrice Limited Edition - Crème Fresh

maandag 27 januari 2014

De nieuwe Limited Edition 'Crème Fresh' van Catrice is geïnspireerd op de retrostijl. Pastels en '60 invloeden. De ontwerpers kiezen komend lente/zomerseizoen 2014 voor sixties outfits in sorbetkleuren, opgestoken kapsels à la Audrey Hepburn, cat eye zonnebrillen en opvallende eyeliner looks. Kleuren als mintgroen, abrikoos en roze zorgen voor een subtiel, sensueel beeld. C01 Another Pink Panther, C02 Evergreen 60s en C03 The Peach Boys

De Lip Balms van Crème Fresh hebben een bijzonder crèmige textuur en bieden lippen een zachtheid en subtiele kleur. Het futuristische design heeft de typische retrocharme van de jaren '60. Het effect is vrijwel transparant in roze, abrikoos en mintgroen. Verkrijgbaar voor € 3,99 per stuk.


C01 Jame’s Brown, C02 Another Pink Panther, C03 Evergreen 60s en C04 So Jackie O

De poederachtige oogschaduwen met een ultrazachte textuur zorgen voor een subtiele oogmake-up met een absolute lente-uitstraling! Vier tinten, elegant crème, fris mintgroen, zachtroze en chocoladebruin met een zilverachtig parelmoereffect, laten de ogen stralen. Voor een open blik à la Jackie O. Te koop voor € 2,99 per stuk.


C01 Waterloo Sunrise

Futuristisch ombré. Deze blush met een heerlijk zachte textuur in helder framboosroze is een waar hoogtepunt in de collectie. De fashionable kleurgradatie verzekert je van een frisroze look op de wangen en gezichtscontouren. Verkrijgbaar voor € 3,99.
Evergreen 60s en Pink Flowed 

De Hair & Lash & Brow Colour kan zoals het product al zegt drie dingen: het haar, wimpers en wenkbrauwen in fris pastel groen en roze kleuren.  Hier kan je veel creatieve dingen mee doen en lekker mee experimenteren! Ik denk niet dat dit een heel populair product gaat worden, aangezien niet veel mensen hun wenkbrauwen gaan verven. Te koop voor € 2,99. 

C01 The Peach Boys, C02 Make Fast At Tiffany’s, C03 Evergreen 60s, C04 Another Pink Panther en C05 Light Your Fire.

Swingende sixties! Snoepkleurtjes met ultieme dekking en ultieme glans. Lichtroze, fris abrikoos, sorbetgeel, mintgroen en helder framboos. Allemaal met het populaire metal effect, geven nagels direct een perfect afgestemde look. Het aanbrengen gaat gemakkelijk en effectief met het extra brede kwastje. Verkrijgbaar voor € 2,99 per stuk. De collectie ziet er leuk uit, maar ik vind de producten niet heel bijzonder. Dat komt waarschijnlijk ook omdat ik pasteltinten bij mijzelf niet vind staan en het daarom nooit draag. Ik had er dus iets meer van verwacht. Ik ben wel heel benieuwd naar de dekking van enkele nagellakken en hoe de kleuren op de nagels zijn. De blush heeft een mooie tint, die ik wel zou willen proberen. 


“Crème Fresh” by CATRICE is in maart 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland.

Draag jij vaak make-up met pasteltinten?

Lots of love,
Sofie