Home | Over mij | Contact

Essence Trend Edition Me & My ice cream

dinsdag 4 juni 2013

I scream, you scream: ice cream! Deze augustus komt Essence met de limited trend edition 'Me & My ice cream'. Lieve sorbetkleuren en producten om voor te smelten, onder andere gemarmerde oogschaduws, lippenbalsems met een kleurtwist, een creme blush en nagellak in zachte tinten. Er is overal aan gedacht om met een zomerse look het warme seizoen door te komen. 










Deze baked oogschaduws hebben een superzachte textuur voor een zomerse oogmake-upstijl met een subtiel glansje. In de tinten karamel, abrikoos en mint. Adviesprijs: € 2,89 per stuk. 

Hoe schattig zijn deze lippenbalsems? Let's twist! Deze unieke lip balms zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleurencombinaties: lavendel-vanilla, abrikoos-beige en roze-mint. Ze matchen perfect met een opvallende look. De lippen worden verwend met sheaboter en jojoba-olie en laten een heerlijke geur achter. Adviesprijs: € 1,99. 




Deze shimmer pearls zijn als glanzende ijsbolletjes... De zachte glanzende pareltjes in pastelkleuren passen perfect bij de kleuren van deze limited edition. Voor een subtiele glans en voor het camoufleren van rode plekjes. Adviesprijs: € 3,39. 


Deze blush met een crème formule voelt als een crème en poeder tegelijk. De intense abrikooskleur geeft een natuurlijke, frisse tint aan de wangen. Adviesprijs: € 2,89. 





Zachte kleuren in pistache, bosbes, abrikoos en aardbei. De langhoudende nagellakken in de prachtige pastelkleuren zorgen ervoor dat je meteen zin krijgt in ijs! Adviesprijs: € 1,89. 


Deze nail topping stickers zijn versierd met regenboogspikkels!  De innovatieve, zelfklevende stickers creëren een uniek en verassend 3D effect op jouw nagels. Adviesprijs: € 1,99. 

Smelt je ijsje? Om zeker te zijn dat je handen weer fris en schoon zijn na het genieten van een ijsje kun je deze hand wipes gebruiken. Ze hebben een heerlijke aardbeigeur. Adviesprijs: € 1,39. 



Wat een heerlijk zoete trend editie is dit van Essence! De producten klinken stuk voor stuk erg aantrekkelijk en ik vind de zachte kleuren prachtig. Vooral ben ik heel benieuwd naar de  shimmer pearls, nagellak en lippenbalsems. De Essence 'Me & My ice cream' is verkrijgbaar in augustus 2013 bij Kruidvat en Trekpleister.


Wat vind jij van de Me & My ice cream collectie en welk product spreekt jou het meest aan?

Lots of love,
Sofie