Home | Over mij | Contact

NOTD | Red Velvet

donderdag 27 december 2012

Nadat ik 2 jaar geleden mijn eerste ELF nagellak cadeau kreeg, heb ik inmiddels een aardige collectie met 13 Eyes Lips & Face nagellakken opgebouwd. Een van mijn favoriete lakjes is 'Red Velvet'. 


'Red Velvet' is mijn favoriete kleur nagellak voor de feestdagen. De kleur is niet te fel, maar mooi diep rood en heeft een fijne shimmer. Het lakje dekt goed, maar chipt wel erg snel. Daarom lak ik altijd een laag, laat ik het drogen, en lak ik vervolgens weer een laag. Als ik dit niet doe zien mijn nagels na een dag eruit als een een klein slagveld. Jammer, maar dit is wel begrijpelijk voor de prijs. Voor deze mooie kleur heb ik dit zeker over!


Een aparte invalshoek :)


Sinds kort kost nagellak van ELF weer € 2,50, erg jammer want voor de kwaliteit vind ik die prijs te hoog.  Al mijn Eyes Lips & Face nagellak heb ik voor €1,00 gekocht, eigenlijk heb ik daardoor impulsief zoveel lakjes gekocht. Voor die een euro vind ik de nagellak zeker weten wél aan te raden. Als je gave kleuren zoekt en mooie topcoats met flakies zou ik zeker een kijkje nemen in hun assortiment, want er zitten erg mooie kleuren tussen. 

De nagellak van Eyes Lips & Face is te koop op deze website en kost € 2,50 per stuk. 

Lots of love, 
Sofie


13 opmerkingen

 1. Ik vind Elf nagellak ook erg fijn! Hele mooie lak voor kerst :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. love the nails!

  Love your blog!

  Follow for a follow and SAMANTHA WILLIS GIVEAWAY coming soon to my blog! :)

  www.rueabbey.blogspot.com.au

  - S xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een fantastische kleur! Daar zou ik spontaan weer lakjes weer van gaan kopen, ookal mag dat eigenlijk niet meer van mezelf (ik zit rond de 100....). Leuke blog ook, ik ga je volgen! Liefs,
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb nog nooit nagellak van e.l.f. geprobeerd, maar ben benieuwd !

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!