Home | Over mij | Contact

Carmen Perfect Brow Wenkbrauwtrimmer

dinsdag 29 april 2014

Niet iedereen is zich er van bewust, maar wenkbrauwen zijn heel belangrijk voor de expressie van je gezicht en verdienen ook zeker wat aandacht. Doorgaans epileren en tekenen veel meiden ze bij, maar trimmen is toch iets wat je niet zo snel met je wenkbrauwen doet. Carmen, het merk dat je vast wel kent van de haartangen, heeft de Perfect Brow op de markt gebracht. Benieuwd of trimmen een fijne manier is? Lees dan verder. Het apparaatje zelf is compact en heeft een wit met grijze kleur. De ronde vorm en spits design ligt lekker in de hand. Er is een AAA batterij voor nodig om hem te laten werken. 


Bij de wenkbrauwtrimmer worden twee opzetstukjes van 2 mm en 4 mm geleverd. Het ziet er nogal indrukwekkend uit op de foto's, maar de opzetstukjes zijn klein en niet scherp. Ze zijn fijn en werken goed. Het is geschikt om precies te werk te gaan en moeilijk te bereiken gedeeltes eenvoudig te scheren.

Ik heb de Perfect Brow zelf (nog) niet uitgeprobeerd, omdat mijn wenkbrauwen heel broos zijn en nog te weinig haargroei heeft om te trimmen. Een vriendin van mij heeft de Perfect Brow voor jullie getest en is er tevreden over. Het trimmen gaat makkelijk en efficiënt. Na gebruik zijn haar wenkbrauwen wel wat gevoelig, maar dat trekt snel weg. Een handig en goede trimmer als je je wenkbrauwen wat extra aandacht wil geven!

De Carmen Perfect Brow Wenkbrauwtrimmer met twee opzetstukjes en reisetui is o.a. te koop bij Mediamarkt voor € 9,95. 


Op welke manier verzorg jij je wenkbrauwen?

Lots of love,
Sofie