Home | Over mij | Contact

Essence geur set voor de feestdagen

woensdag 11 december 2013

Voor de feestdagen heeft Essence een unieke en exclusieve geurcadeauset met de vijf meest populaire geuren van het merk op de markt gebracht. Diverse geuren die passen bij iedere stemming. Het motto van de set is daarom ook 'Choose you mood. It's just a spray away!'.


De mini flacons zijn perfect voor in de tas en ideaal voor onderweg. De geuren zijn over het algemeen allemaal aan de zoete kant en meer geschikt voor jongere meiden, maar ik vind ze erg lekker! De parfums zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met internationaal gerenommeerde parfumeurs. 

'Like the party of my life' is een exotische, levendige geur die je doet herinneren aan nachten die nooit zouden moeten eindigen. 

'Like a day in paradise' is een geur doet aan witte zandstranden en een azuurblauwe zee doet denken. Bij 'Like a first day in spring' waan je je in de lente, met de eerste warme zonnestralen op je huid, de frisse geur van bloesems in de lucht. Deze geur is fruitig en bloemig en geeft je energie. 

'Like a million miles away' is een exotische en uitdagende geur die je meeneemt op reis naar trendy steden of andere opwindende plekken. 'Like a day in a candy shop' ruikt bloemig, friszoet en tegelijkertijd sensueel. Voor wie graag de dag in een snoepwinkel door wil brengen. 

Look how cute! Het enige minpunt aan de set vind ik de dopjes van de flesjes. Een verstuiver was een stuk fijner geweest. Hierdoor is het lastig aanbrengen en gebruik je snel te veel. Door de kleine verpakking klotst er ook snel wat parfum uit, omdat de dop er echt afgetrokken moet worden. 


Deze set is heel leuk om kennis te maken met de verschillende geuren van Essence en om erachter te komen welke geur het meest bij je past. Elk flesje bevat 7ml. Het zijn kleine replica's van de grote flacons die het hele jaar door in de winkels verkrijgbaar zijn. 

Deze hele maand december te koop voor een budgetproof prijs van € 9,99 bij de Kruidvat en Trekpleister

Lots of love,
Sofie