Home | Over mij | Contact

Accessoires van HippeSieraden.com

zondag 7 juli 2013

Van de week kreeg ik dit schattige setje sieraden thuis bezorgd van de webshop HippieSieraden.com. Deze webshop verkoopt kettingen, armbanden, oorbellen, horloges en sjaals die net even wat origineler zijn dan normaal.  Ze verkopen ook zelfgemaakte sieraden, die er stuk voor stuk mooi professioneel eruitzien. 
Het setje sieraden bestaat uit een bijpassende armband, lange ketting en oorbellen. Erg leuk om dit samen te dragen. De ketting heeft een mooi, babyroze hart met een zilverkleurige ster eraan. Het heeft een lengte van rond de 47 centimeter, dus valt lang. De ketting is eigen ontwerp en kost € 12,95. 

De armband heeft een ster en kralen in dezelfde babyroze kleur. Het heeft stevig elastiek, waardoor het niet snel kan knappen. Er zit hierdoor wel minder rek in, waardoor hij wat strak kan zitten als je grotere polsen hebt. 

De oorbellen hebben een antiek zilvere kleur in de vorm van een ster. Het is een simpel design, maar dat past perfect bij de armband en ketting omdat die wat opvallender zijn. Ze hebben handige hangertjes die je vast klikt. Hierdoor zitten ze heel stevig. Ze kosten € 7,95. 

Een groot plus punt wat je niet tot nauwelijks nog bij grote webwinkels ziet, is de verpakking en zorg waarmee de sieraden zijn gemaakt. Echt een plezier om dit op de deurmat aan te treffen. 

Ik ben erg blij met het setje sieraden. Ze zijn van goede kwaliteit en mooi afgewerkt. Als je op zoek bent naar mooie sieraden die net even wat anders zijn, dan zou ik zeker een kijkje nemen op Hippe Sieraden. De verzendkosten bedragen € 1,95 per bestelling en de bestelling wordt binnen twee dagen bezorgd. 

Lots of love,
Sofie


Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegezonden.