Home | Over mij | Contact

Finally! I did my eyebrows :)

woensdag 16 januari 2013

Oh hell yeah, dat werd tijd! Eindelijk heb ik het aangedurfd om mijn wenkbrauwen te epileren. Een maand geleden postte ik dit artikel over mijn twijfels of ik nu wel of niet zou doen. Daar had ik natuurlijk wel mijn redenen voor, anders had ik het allang gedaan. Maar ik kreeg veel fijne reacties die me echt hebben geholpen en me over de streep hebben getrokken. Thanks girls! 


Het nieuwe reactiesysteem toont geen geplaatste opmerkingen op de beginpagina. Klik op 'geen opmerkingen' om de reacties wel te kunnen zien of om een reactie te plaatsen.


Ja, de eerste keer viel tegen, maar toch, ik had veel meer pijn verwacht. Het is wel even een vervelend gevoel, maar dat gaat eigenlijk direct weer weg. Ik voel me echt een einzelgänger op het gebied van wenkbrauwen epileren. Tegenwoordig doet ieder meisje het al op jonge leeftijd, kom ik aan met mijn 16 jaar. Maar ach, beter laat dan nooit. 

Toen ik net had geëpileerd, vroeg ik als eerst aan mijn vriend of hij resultaat zag. Hij keek me een beetje wazig aan, waarna hij zei 'maar wie kijkt er nu naar je wenkbrauwen, dat heb ik in deze twee jaar nog nooit gedaan...' Ja, een typische mannen reactie. Enigszins teleurgesteld ging ik de volgende dag naar mijn vriendinnen, en die zagen het gelukkig meteen. Heb ik het toch niet voor niets gedaan :)Zoals je op de foto ziet, zijn mijn wenkbrauwen nog wel een beetje rood, maar minder dan ik had verwacht. De eerste keer heeft mijn moeder mijn wenkbrauwen geëpileerd. Naar de schoonheidsspecialiste duurde me te lang, ik had eenmaal mijn keuze gemaakt en toen moest het ook gebeuren, haha. Gelukkig kan mijn moeder het goed en heeft ze het mooi gedaan. Daarna heb ik zelf nog wat meer weggehaald en de wenkbrauwen meer gevormd. 

Ik ben erg blij met het resultaat, die paar haartjes maken toch echt wel veel verschil! Ik gruwel echt als ik foto's zie waar mijn wenkbrauwen nog puur natuur zijn. Dit is 10 keer beter!


Bedankt voor alle reacties op het artikel, het heeft me echt geholpen om mijn twijfels te overwinnen :')

Lots of love,
Sofie