Home | Over mij | Contact

Baking appel-kaneel cupcakes

zondag 2 december 2012


De 'speciaal voor de feestdagen' producten van Albert Heijn liggen weer in de winkel! 
Dit jaar liggen er ook twee complete mixen voor cupcakes in de schappen. Ik en mijn vriend besloten om de appel-kaneel versie uit te proberen. Jummie! 




De andere variant is kruidcake, maar ons leek appel-kaneel lekkerder. In de cupcake zit appel en de topping is van kaneel met amarettinikruimels. 

(Sorry voor de slecht belichte foto's, het was al donker buiten)


In het pak zitten de bakmix voor cupcakes, 12 bakvormpjes, een spuitzak, mix voor kaneeltopping en een zakje amarettinikruimels. Zelf moet je een kleine appel, 1 ei, 100 ml zonnebloemolie, 200 ml magere melk en 200 ml slagroom toevoegen. 


 Mix it, mix it. 


      Ready to bake for 25 minutes!



 De topping mooi op de cakejes doen is niet ons sterkste punt. 


Het eindresultaat ziet er misschien iets minder lekker uit dan verwacht, maar de smaak van de cupcakes is heerlijk! Lekker luchtige cake met stukjes warme appel. De topping vond ik persoonlijk iets te veel van het goede, maar ook erg lekker. Jammer dat dit product maar een maand in de winkel ligt.  Zeker voor herhaling vatbaar! 

Willen jullie deze cupcakes ook uitproberen?


Lots of love,
Sofie

9 opmerkingen

  1. Ziet er erg lekker uit!

    Leuk dat je me bent gaan volgen! Ik volg terug!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hmm. Ziet er echt overheerlijk uit! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw ziet er heel lekker uit! Mooie foto's :) Topping mislukt bij mij echt altijd..

    Liefs, Romy

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!